Min lilla sagohörna i trädgården.


Längtar att få sitta här o ta mej en förmiddagsfika,mår så gott att få vara i min trädgård, nu börjar det närma sig,härligt.kram Ulrika.


tjejträffen i ullared

Hej i helgen var det tjejträff i ullared,kom vid halv tolv ock gick ut vid halv åtta,gjorde många fina fynd,lagom med folk var det också som tur var,låg över i en stuga som vi brukar göra ,jätte mysigt,vi tar oss ett glas vin ,ock vi har fotbad skönt efter mycket gående ,ock så lägger vi en aniktmask skönt,nästa morgonåkte vi hem blev en tur in till ikea också bilen var sedan knökfull nu ser vi framemot nästa resa till hösten .kram Ulrika.

vindmobil gjord av gammla spettsar fladdrar härligt i vinden .


SOMMAR LÄNGTAR SÅ TILLS JAG KAN SITTA UNDER ÄPPELTRÄDET O BARA DRÖMMA MIG BORT DET ÄR BALSAM FÖR SJÄLEN DET .KRAM ULRIKA


sommaren 2010 jag o sonen gjorde en vägvisare en rolig detalj i trädgården,roligt när ens barn är med o grejar det var allt för nu kram Ulrika.

Hej ännu en bild från trädgården 2010

MORGONKAFFE

Hej här satt jag förra sommaren o drack mitt morgonkaffe ,snart är jag där igen kram Ulrika.


LÄNGTAR

å vad jag längtar till våren skall komma ,vill ut o greja i min trädgård krokus o snödropparna har kommit,ska ut i morgon å se om det finns nått jag kan börja göra det kliar i fingrarna.kram Ulrika.

Gammalt skåp i trädgården


RSS 2.0